hicomm.bgТесла е уволнила стотици служители в Пало Алто, Калифорния, и Фримонт,

...
hicomm.bgТесла е уволнила стотици служители в Пало Алто, Калифорния, и Фримонт,
Коментари Харесай

Нещо става в Тесла! Масови съкращения в заводите в Калифорния

hicomm.bg

" Тесла "  е уволнила стотици чиновници в Пало Алто, Калифорния, и Фримонт, където има индустриални предприятия, се споделя в отчет на The Mercury News. Позовавайки се на изявленията с някогашни и сегашни чиновници, отчетът сочи за уволнени сред 400 и 700 души, включително работници във фабриката, инженери и мениджъри. Според The Mercury News, на служащите не пратено авансово уведомления за решението.

В изказване, представител на Tesla съобщи, че уволнението на тези чиновници е нормален развой, който се основава на тяхната успеваемост при работа.  " Както при всяка компания, изключително една с над 33 000 чиновници, понякога има отклонения при качеството на работа на чиновниците ", съобщи представител на компанията за The Mercury News. " Tesla продължава да пораства и да наема нови чиновници по целия свят. " Тя разгласи проекти за попълване на " огромната част " от свободните работни места с нови чиновници.

Тесла твърди, че уволненията ще имат дребен резултат върху почти десетте хиляди души, работещи във фабрика във Фримонт. Не е ясно по какъв начин уволненията ще обиден способността на Tesla да създава повече Model 3, защото сега има голям брой поръчки за 35 000 доларовия автомобил.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР